top of page

OM JILL...

 
...dagplejeren der vil jeres børn?

Mit navn er Jill Holm, og jeg startede som private pasningsordning den 1. marts 2015.

Jeg har stor erfaring med pasning af børn fra min fortid i den kommunale dagpleje, hvor jeg har arbejdet siden 2006. Inden da arbejdede jeg som pædagogmedhjælper på Privatskolen Als i 10 år. 

Jeg er meget udadvent og energisk i mit arbejde, ligesom jeg udviser stor omsorg og tålmodighed, når jeg er sammen med børnene. Det er vigtigt for mig, at jeres børn får den rette stimuli og bliver udfordret både motorisk, socialt og mentalt. Hos mig oplever jeres børn afvekslende aktiviteter  i det trygge nærområde skiftende med nye udfordringer i omgivelser, hvor børnene går på opdagelse for at mestre udviklingens trappestige. 

Jeg er gift med Bjarne og har tre dejlige drenge. Jacob bor i Ullerup og arbejder som salgskonsulent, Rasmus bor på Sjælland med sin familie og arbejder som struktør og min ældste søn, Jonas, er konstruktør og bor i Odense med sin familie.

 

Jeg er oprindeligt uddannet frisør og har tidligere været selvstændig med min egen frisørsalon. I perioden, hvor jeg var selvstændig, opdagede jeg tilfredsstillelsen ved at kunne forme og danne min egen virksomhed med værdier, som jeg troede på. Og den tilfredsstillelse søger jeg igen ved at skifte fra den offentlige dagpleje til at være privat pasningsordning. Fx som at vælge økologien i private pasningsordning kostpolitik.

 

I min fritid dyrker jeg fitness, maler og er social med vennerne. 

bottom of page